Піногасник “Дезфом У” – новорозроблений препарат для піногасіння та пінопопередження в різноманітних процесах промислових виробництв в температурному діапазоні від 10ºC до 90ºС та широкому діапазоні рН. Препарат не містить силіконів. Препарат не містить силіконів та може використовуватись в якості допоміжних технологічних засобів в технологіях харчових виробництв. Через вдало підібраний хімічний склад піногасник може знайти застосування в технологіях більшості промислових виробництв.

Вибір піногасника залежить від природи піноутворювача та середовища, температури, рівня рН і.т.д. Наші фахівці допоможуть обрати найбільш ефективний препарат та його оптимальну дозу саме для вашого технологічного процесу.

Піногасник “Дезфом У” в цукровій промисловості придатний для піногасіння та зменшення піноутворення практично на всіх етапах сокодобування та сокоочистки. Унікальні властивості піногасника дозволяють використовувати його в бурякомийному відділенні, для гасіння піни в жомопресовій воді, в збірниках соків, в дуфузіййному апараті, преддефекаторі та в сокоочисному відділенні. Піногасник може використовуватись як основний на тому чи іншому етапі виробництва, так і в якості достойної заміни профільних піногасників при їх відсутності. Точки введення і витрати залежать від технологічної схеми і конкретних умов виробництва. Препарат використовується в товарній формі. Ефективна доза складає 2-30 г/т цукрового буряка в залежності від інтенсивності пініння та місця технологічного процесу, де його застосовують.