Дезінфекційний препарат “Бенстеріл Д” містить бактерицидну речовину (диметилдитіокарбамат натрію від 20% до 30%), що має високу активність проти бактерій Leuconostoc mesenteroides і Baccilus stearothermophilus, завдяки чому блокує ензим інвертазу і зменшує втрати сахарози в цукрі.

Препарат виготовлено відповідно до ТУ У 20.2-38596065-012:2017 з високоякісної сировини.

Призначений для використання в якості протимікробного препарату в дифузійному процесі виробництва цукру, а також для знезараження живильної та жомопресової води. Препарат характеризується високою біоцидною активністю, має широкий спектр антимікробної дії, яка проявляється в широкому діапазоні температур. Крім цього препарат знижує піноутворенння у соках цукрового виробництва. Використання препарату в процесі екстрагування цукрози з стружки дозволяє стабілізувати процес, попередити мікробне ураження дифузійного соку, зменшити втрати цукру у дифузійному апараті. Бенстеріл може бути використаний на всіх стадіях цукрового виробництва.

Витрата:

  • при нарізці буряка – біля 10-12 г/т буряка
  • дифузія – 10-20 г/м3 соку (частіше 10-12 г/т соку)

При необхідності:

  • шокова доза – 30-50г/м3 соку/води
  • постійно – 10-20 г/м3 соку/води

Препарат використовується, як концентрат або у вигляді 5-20% водного розчину.

Препарат виготовлюється розфасованим в бочки пластикові ємністю 200 м3. Препарат супроводжується рекомендаціями щодо застосування, Сертифікатом якості виробника, Висновком Державної санітарно-епідеміологічної експертизи.