Піногасник “Лесфом ТМВ” – розроблений для піногасіння та пінопопередження в різноманітних процесах промислових виробництв у температурному діапазоні від 0ºC до 50ºС та широкому діапазоні рН. Препарат не містить силіконів. Піногасник розроблено для гасіння піни в транспортерно-мийній воді цукрового заводу. Через свою інертність не завдає шкоди активному мулу та не має негативних впливів на метанутворюючі бактерії. Це зумовлює можливість використання препарату  в очисних спорудах, аеротенках та для контролю пініння в біогазових реакторах.

Вибір піногасника залежить від природи піноутворювача, середовища, температури, рівня рН і т.д. Наші фахівці допоможуть обрати найбільш ефективний препарат та його оптимальну дозу саме для вашого технологічного процесу.

Піногасник “Лесфом ТМВ”  на цукрових заводах використовується для піногасіння та зменшення піноутворення в оборотній системі транспортерно-мийних вод, починаючи від транспортування та обробки буряків в мийне відділення, мийки буряка, а також транспортування та обробки хвостиків і бою буряка. Точки введення і витрата залежать від технологічної схеми і конкретних умов. Засіб дозується в товарній формі або у вигляді 5-20% водної емульсії. Ефективна доза складає 10-20 г/т буряка.