Піногасник “Мініфом СА1” розроблений для використання в гарячих водних системах (температурний режим від 35ºС до 95 °С). Протипінний ефект зберігається в широкому діапазоні рН. Піногасник являє собою високоефективний концентрат, що зумовлює мінімальну витрату для досягнення ефекту.

Препарат не містить силіконів та може використовуватись в якості допоміжних технологічних засобів в технологіях харчових виробництв.

Наші фахівці допоможуть обрати найбільш ефективний препарат та його оптимальну дозу саме для вашого технологічного процесу.

Піногасник “Мініфом СА 1” успішно використовується при виготовленні цукру для піногасіння в дифузійних апаратах, що дає змогу практично відмовитись від застосування піногасників на подальших етапах виробництва.

Основна сфера використання – контролювання піноутворення в процесі екстрагування цукру з цукрового буряка. Протипінний ефект зберігається в широкому діапазоні рН, від стадії дифузії до карбонізації. Може застосовуватись для гасіння піни в збірнику жомопресової води, при попередній дефекації та для гасіння піни при виготовленні та транспортуванні вапняного молочка. Він вводиться в жомопресову воду, гарячий сік, в одній або декількох точках дифузійного апарату. “Мініфом СА1” може дозуватися в товарній формі. Точки введення і витрати залежать від технологічної схеми і конкретних умов виробництва. Рекомендується вводити основну кількість піногасника в потік перед дифузором. Ефективна доза складає 2-20 г/т цукрового буряка.