Піногасник “Мініфом СА 10” завдяки своєму складу виявляє протипінний ефект в широкому діапазоні температур (температурний режим від 25ºС до 95 °С). Протипінний ефект зберігається в широкому діапазоні рН. Піногасник являє собою високоефективний концентрат, що зумовлює мінімальну витрату для досягнення ефекту. Особливо ефективний у високолужних розчинах з рівнем рН біля 12, що зумовлює його використання в якості піногасника при лужних СІР мийках. Препарат, введений в миючі розчини, здатен не лише контролювати пініння, але й диспергувати забруднення. Препарат не містить силіконів та може використовуватись в якості допоміжних технологічних засобів в технологіях харчових виробництв.

Наші фахівці допоможуть обрати найбільш ефективний препарат та його оптимальну дозу саме для вашого технологічного процесу.

Піногасник “Мініфом СА 10” в цукровій промисловості використовується для піногасіння та зменшення піноутворення в сокоочисному відділенні, соках попередньої й основної дефекації, I і II сатураціях, при виробництві цукру з цукрового буряка. Придатний для контролю піноутворення в сокоочисному відділенні для холодних процесів (від 30ºС до 60ºС). Точки введення і витрати залежать від технологічної схеми і конкретних умов виробництва. Препарат може використовуватись, як в товарній формі, так і у вигляді 20-30% водної емульсії. Ефективна доза складає 5-30 г/т цукрового буряка.