Практично всі промислові підприємства використовують в якості джерел водопостачання поверхневі води. Для їх застосування в технології того, чи іншого підприємства, вода потребує додаткового очищення від зважених частинок, солей (пом’якшена) та знезаражена від мікроорганізмів. Для цих цілей використовуються різноманітні системи очищення.

При очистці води від зважених частинок зазвичай використовуються відстійники. Для збільшення їх продуктивності та для покращення очистки застосовуються коагулянти та флокулянти,  які в широкому асортименті пропонує ТОВ “ХімСервісГруп”.

Іонообмінні системи очищення (пом’якшення) – наше підприємство пропонує іонообмінні смоли, які і відіграють роль іонних відновлюваних фільтрів очищення. Для регенерації іоннообмінників використовують зазвичай хлорид натрію в таблетованій формі, який ми також пропонуємо.

Очистка води за допомогою осмотичних мембран – наше підприємство пропонує високоякісний антискалант для запобігання відкладення карбонатних осадів на поверхні мембран під торговою маркою Диспінхіб 40 ПМ”.

Випаровування опріснювачів – наше підприємство пропонує високоякісний антискалант для запобігання відкладення накипу на поверхні теплообміну опріснювальних установок під торговою маркою “Диспінхіб 40 ПМ”.

Для закритих контурів охолодження  – пропонуємо низку антискалантів для запобігання утворенню відкладів на трубопроводах та на поверхнях теплообміну під торговими марками “Диспінхіб 10 СП” та “Диспінхіб 40 ПМ”.

Для боротьби з мікробіологічним зараженням, як води, так і очисного устаткування ми пропонуємо широкий асортимент дезінфікуючих засобів.

Задля економії ресурсів, багато підприємств використовують оборотні системи водопостачання. Невід’ємною частиною таких систем є очисні споруди, де широко використовуються коагулянти, флокулянти та дезінфікуючі засоби.

Рідко які промислові підприємства не мають проблем з очищенням власних стічних вод. Для цих цілей також широко використовують коагулянти, флокулянти, які дозволяють очистити воду від зважених часточок. При проведенні аеробної обробки вод виникає проблема небажаного пініння, яку ми також допоможемо вирішити, запропонувавши Вам піногасник “Лесфом ТМВ”. Піногасник являє собою концентрат із мізерною витратою для досягнення мети піноподавлення, та не володіє негативним впливом на активний мул, не містить силіконів.