Харчова промисловість потребує, насамперед, дотримання режиму чистоти на підприємстві, в тому числі і мікробіологічної. Саме тому, ми пропонуємо широкий спектр дезінфікуючих засобів. В асортименті є високоефективні препарати, які не містять в складі антибіотиків, для знезараження приміщень, устаткування, деяких видів сировини.

Окрім того, для харчових підприємств ТОВ “Хімсервісгруп” пропонує каустичну та кальциновану соди, які широко використовуються в процесах миття, в тому числі і для миття методом СIP. Наше підприємство готове за вашим замовленням розробити та виготовити ексклюзивні миючі засоби (низькопінні, для специфічних забруднень) з урахуванням потреб саме вашого виробництва.

ТОВ “ХімСервісГруп” може запропонувати широкий спектр піногасників, які можуть бути використані для контролю піноутворення на різних стадіях виробництва.

Для очистки вод, особливо, які задіяні в кільцевих процесах, пропонуємо флокулянти. Широкий набір практично в 400 позицій дозволяє нашим фахівцям підібрати найбільш ефективні препарати для будь-якого процесу. В нашому портфоліо є флокулянти, які дозволені до використання в технологіях харчових виробництв, тобто для безпосереднього контакту з харчовими рідинами.

Ми можемо організувати поставки коагулянтів (на основі заліза, алюмінію тошо), які використовуються для очищення стічних вод.

ТОВ “ХімСервісГруп” співпрацює з провідними виробниками хімічної сировини, в тому числі  і харчового спрямування. Завдяки цьому підприємство може в короткі терміни з високоякісної сировини  розробити та виготовити практично будь-який допоміжний технологічний засіб для Вашого підприємства.